vlees

3 eenvoudige tips voor het koken van vlees en het gebruik ervan bij het grillen

Houd je van de smaak van vlees, maar wil je er niet teveel voor betalen? Wat als ik je zou vertellen dat er een manier was om vlees voor bbq te kopen dat een goede prijs-kwaliteitverhouding bood, maar tegelijkertijd lekker en gezond?

Zou je me geloven? Ik weet dat ik dat zou doen!

Ik heb vaak gekookt met vlees uit de lokale supermarkt en voelde me daar altijd schuldig over. De kwaliteit was erg slecht en veel van de goedkopere stukken smaakten niet erg goed. De enige oplossing die ik vond, was om mijn vlees thuis te koken. Het was heel logisch, geld bespaard op korte termijn en een enorme hoeveelheid geld op lange termijn. Ik kon het beste vlees kopen, het zelf grillen (mijn familie houdt van vlees en groenten, dus dit is erg handig), maak onze eigen barbecuesaus en saladedressing, en ik heb zelfs mijn eigen marinades en kruiden gemaakt.

Grillen is verreweg de beste manier om vlees te bereiden. U kunt echt goede resultaten behalen met dunne stukken vlees of zelfs kip. Als u uw vlees op een hete grill grilt, hebben ze de neiging om een beetje uit te drogen, maar dat is ongeveer het enige nadeel. Als je ze op een koude grill kookt, behouden ze hun vocht. Dit is goed, want de meeste mensen houden niet van droog vlees.

Mijn favoriete lage temperatuur en vetarme manier om vlees te koken is met een sissende pan op hoog.

De meeste mensen die ik ken, houden ervan om hun vlees in de pan te roosteren om het een grote malsheid en smaak te geven. Hiervoor heb je een brede koekenpan nodig met daarin een rooster. Het beste vlees voor deze kookmethode is meestal een ronde biefstuk, in dunne plakjes gesneden, en elk mager vlees zal werken. Als het vlees bijzonder taai is, kunt u een paar botten gebruiken om het malser te maken.

Mijn favoriete stukken vlees om te grillen zijn de platte stukken zoals de schenkel en de strip. De reden dat ik deze bezuinigingen zo leuk vind, is omdat het vet erop smelt en ze een erg mooie textuur geeft. Andere goede bezuinigingen zijn de rib, de entrecote en de borst. Als je nog niet hebt geprobeerd runderborst te grillen, zou ik het ten zeerste aanbevelen. Het heeft een krachtige stoot en is geweldig voor degenen die nog geen ervaring hebben met grillen.

Mijn favoriete stukken vlees voor marmering zijn de portier, schenkel en lendenen. Alle drie zijn erg populair en alle drie geven geweldige resultaten wanneer ze op een barbecue worden gekookt. Het verschil in marmering is dat het veel kleur aan je steaks toevoegt, waardoor ze veel meer persoonlijkheid krijgen. Het marmering van de barbecue geeft het vlees ook een intense smaak die niet op andere stukken vlees voorkomt.

Lees meer op deze webpagina: Cool To Meat You