Wat te zoeken in een Diamond Painting Store

Wat te zoeken in een Diamond Painting Store

Diamant schilderen is niet zo eenvoudig als je denkt. U moet weten hoe u de juiste fotoformaat, diamantpatroon kunt selecteren en welke schaduw van blauw, geel of roze uw diamant schildert. Dit vereist veel voorbereiding van uw kant. Er is een enorme variëteit aan diamantpatronen om uit te kiezen en je moet die kiezen die het beste bij de algehele stijl van je kamer passen en de manier waarop je het wilt kijken.

Een van de belangrijkste dingen die u zou moeten doen voordat u begint met het kopen van een schilderwinkel, is ervoor te zorgen dat de canvasgrootte die ze aanbieden. Als u Diamond Painting koopt, moet u weten dat het verkrijgbaar is in verschillende formaten, zoals per eis. Als je beperkte ruimte hebt in de kamer om mee te werken, ga dan voor de kleinere canvasgrootte. Als u echter voldoende ruimte hebt, gaat u dan voor de grotere. Als u niet de juiste maat in gedachten hebt, wordt het aanbevolen om wat tijd te nemen om de beste maat voor uzelf te beslissen.

Nadat u de juiste canvasgrootte kent, moet u ook weten over het typen tools dat u nodig hebt om de taak met succes te voltooien. Er zijn eigenlijk twee verschillende soorten gereedschappen die worden gebruikt tijdens het werken met diamantverven; Als u een beginner bent en niet wilt worden afgewogen door de volledige boor, gaat u dan voor de halve boor. Dit is een veel gemakkelijkere manier om gaten te boren en dit geeft je meer oefeningen en laat je bekend maken met het gebruik van de volledige dekkingsboor.

Om de foto perfect te maken, moet u het juiste type plakken gebruiken en de juiste hoeveelheid vulpasta. De volledige boor maakt gebruik van kleine en dunne boorboren en de halve boor gebruikt de boorboren met grotere afmetingen, maar deze zullen niet in staat zijn om het kleine plakkende gebied te bereiken. Het plakkende gebied vullen is erg belangrijk en dit moet zorgvuldig worden gedaan als het dunner de pasta, hoe kleiner de gaten is. U moet de pasta uniform op het plakkend gebied toepassen, omdat u grotere gaten zult hebben als de pasta niet gelijkmatig wordt verdeeld.

Als u geen Full Drill Diamond Painting Kit koopt, moet u de verkoper vragen om de boorpanaat aan te passen. Voor het aanpassen van de boor moet u ronde kralen kopen die vergelijkbaar zijn met de verf die zo wordt gebruikt, zodat ze overeenkomen met de diameter van het plakkengebied. U moet ook de verkooppersoon vragen om de grootte van de kralen en de kleur van de kralen aan te passen om overeen te komen met het schilderij dat u wilt. Als u een Full Drill Diamond Painting Kit koopt, zijn alle tools die u moet kopen al zijn opgenomen in de prijs van de kit.

Voordat u het beeld begint te schilderen, moet u beslissen of u een volledige of een halfronde boorschilderkit wilt gebruiken. De volledige diamantschilderkit bevat alle gereedschappen en de materialen die nodig zijn om de diamant te schilderen. Alle benodigdheden die u nodig hebt voor het schilderen van de diamanten zijn opgenomen in de diamantschilderkit van de foto. De halve ronde boorschilderkit bestaat uit een diamantboor die kleiner is dan de hoofddiamant. U moet de grootte van de diamant kiezen die u wilt worden geverfd.

Kijk voor meer informatie op mythofasia.nl